thumbnail_Picture_20170319_193632332 (1)

Wandelweekend in de Voerstreek

Posted on

Wandelweekend in de Voerstreek

Het wandelweekend in de Voerstreek is intussen achter de rug. Spannend en speciaal om zo een weekend te kunnen en mogen faciliteren. Het is een prachtig en geslaagd weekend geworden. Het weekend was een nieuwe bevestiging om te zien welke diepe connectie je met mensen kan ervaren op een hele korte periode als je je kan en durft openstellen. Heel bijzonder om telkens te zien welke mooie dynamiek kan ontstaan met mensen die je tot voor kort nooit eerder had ontmoet. Het was een weekend waarin alles er kon en mocht zijn. Ik ben heel dankbaar om dit werk te mogen en durven doen en dankbaar om te zien wat in zo een weekend ontstaat. Heel dankbaar voor de mensen die in het weekend aanwezig waren en voor wat het brengt. Dankbaar om via deze weekends ruimte te kunnen en mogen creƫren waar mensen werkelijk thuis en zichzelf kunnen zijn. Heel dankbaar om te zien wat het brengt voor iedereen. Een weekend dat aanzet om hiermee verder te gaan en waarvan binnenkort meer weekends en activiteiten volgen.

Warme groet,

Jan

thumbnail_Picture_20170319_193632332 (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *