Crowdfunding boek en blog Onderweg – Jan Moeyaert

Posted on

Crowdfunding boek en blog Onderweg – Jan Moeyaert

https://www.crofun.com/…/boek-en-blog-onderweg-jan-moeyaert…

Hey! Veel van jullie hebben via deze blog al teksten uit mijn eerste nog te publiceren boek zien passeren. Voor de uitgave van mijn eerste boek en het verder bloggen wil ik nu graag beroep doen op crowdfunding. Via de bijgevoegde link kom je op mijn crowdfunding project terecht. Via crowdfunding wil ik geld inzamelen om me verder te kunnen toeleggen op het bloggen en het schrijven van mijn eerste boek dat ik in de loop van volgend jaar ga uitbrengen. De voorbije maanden heb ik me enorm toegelegd op het schrijven via mijn blog. Op vandaag doe ik dit volledig gratis. Om dit in de toekomst ook te kunnen blijven doen dien ik uit het schrijven ook inkomsten te genereren. Vandaar deze crowdfunding actie. Mijn reeds gepubliceerde teksten kan je reeds lezen via de website en de facebookpagina. 

Als je denkt dat mijn teksten een meerwaarde hebben kan je hiervoor een bijdrage doen. Als tegenwaarde kan je dan iets in de plaats terug krijgen. Zoals een persoonlijk gesigneerd boek van de eerste uitgave, een wandelcoachingsessie of een persoonlijke huiskamerlezing.

Via de blog en het boek dat ik aan het schrijven ben alsook met de activiteiten die ik via Onderweg organiseer wil ik via mijn manier bijdragen aan een betere wereld. Ik voel in iedere cel van mijn lichaam dat een belangrijke taak voor mezelf is gelegen in het schrijven over gevoelens en bewustzijn. Dat ik daarin mijn ziel en passie kan leggen. Dat ik mijn kwetsbaarheid op die manier als een kracht de wereld kan indragen. Ik wil hier dan ook volledig voor gaan. Om te schrijven over de essentie van het leven voorbij alle oppervlakkigheid. Om via teksten dingen te spiegelen naar mensen die hen dichter bij henzelf brengt. Want dat is waar het over gaat in de teksten. Als ze iets losmaken bij de lezer en de lezer dichter bij zichzelf brengen dan hebben ze hun doel gehad. Om mensen tevens te laten inzien dat we allemaal een enorm potentieel in ons hebben. Elk hebben we immers onze talenten waarmee we van deze wereld een mooie plek kunnen maken.

Via onderstaande link kan je naar de crowdfunding pagina gaan. Daar kan je kiezen welke beloning je in de plaats wilt. Een persoonlijk gesigneerd boek van de eerste uitgave, een sessie wandelcoaching, een huiskamerlezing of een vrije bijdrage. Alvast heel erg bedankt voor de bijdrage.

https://www.crofun.com/…/boek-en-blog-onderweg-jan-moeyaert…

Warme groet,

Jan

download-11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *