Verwacht het onverwachte

Posted on

Verwacht het onverwachte

Soms is het goed om alle verwachtingen los te laten. Om het onverwachte te verwelkomen. Ook al is dat vaak uitdagend. Omdat dan ook de bereidheid nodig is om het onbekende tegemoet te treden. Om de controle los te laten. Wat soms beangstigend kan zijn. Angst die echter heel vaak alleen in het denken bestaat. Omdat je met het denken niet kan zien wat zal komen. Wanneer je bereid bent het onverwachte toe te laten manifesteren zich vaak de mooiste dingen die je op voorhand met je verstand niet kan bevatten. Het is zoals met de liefde. Wanneer je er niet naar zoekt maar je gewoon openstelt dan komt het vaak vanuit de meest onverwachte hoek. Het onverwachte verwachten is misschien wel het mooiste wat er is. Het is jezelf in vertrouwen overgeven aan het leven en openstellen voor wat komt. Wanneer je alle verwachtingen loslaat is immers alles mogelijk.

Dit is een fragment van het boek in wording dat in de loop van 2017 uitkomt. Wil je op de hoogte blijven van de uitgave schrijf je dan gerust in op de nieuwsbrief of volg het via de facebookpagina.

cover-expect-the-unexpected-cover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *