Het belang van “Waardering”

Posted on

Hierbij een nieuwe videoblog over het thema van waardering. Een video die ik recent heb gemaakt nalv een jongerenkamp dat ik samen met een vriend heb begeleid. Het gaat over het belang van waardering uitspreken naar anderen. Iets dat heel krachtig is. Door je waardering uit te spreken naar anderen kan je ergens mensenlevens veranderen. Allemaal hebben we ergens nood aan waardering en erkenning van anderen. Waardering uitspreken naar anderen toe kan dan ook mensen helpen groeien of laten inzien waar ze goed in zijn. Iedere vorm van waardering uitspreken hoe klein of groot ook kan het verschil maken voor veel mensen.

Binnenkort start ik ook met coaching en persoonlijke begeleiding van jongeren. Daarover later meer. Schrijf je vrijblijvend in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Je kan de videoblog bekijken via het youtube kanaal van Onderweg via volgende link

 

 

One thought on “Het belang van “Waardering”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *