De kracht van jezelf zijn

Posted on

De kracht van jezelf zijn

Het mooiste cadeau dat je de wereld kan geven is jezelf zijn met al je talenten en gebreken. Ook al betekent dat gedrag vertonen dat voor sommigen anders kan lijken. Doch dat anders zijn is niet meer dan het kader van de ander. De vraag is wat is authentiek gedrag voor jezelf? Authentiek zijn is jezelf tonen zoals je bent. Een vorm van niet conformeren aan het gedrag dat anderen of de wereld van je verwachten. Soms betekent het ook buiten de massa gaan staan. Iets dat moed vergt doch uiteindelijk is dit het meest krachtige dat we als mens allemaal kunnen doen. Werkelijk gaan staan voor wie we werkelijk zijn en onze eigen waarheid leven. Het is trouw zijn aan jezelf en niet proberen voldoen aan wat anderen van je verwachten. Het is de enige weg naar geluk. Om dit voor jezelf te doen en anderen de vrijheid te geven om dat ook voor zichzelf te doen.

foto pinterest
foto pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *